Köpa valp från oss

Just nu har vi inga valpar men för att anmäla intresse så önskar vi gärna att ni i ett första skede skickar ett mail till oss där ni berättar lite om er själva, hur er livssituation ser ut och vad ni kan erbjuda för hem till en hund. Vad ni har för planer och drömmar för er och er hund. Berätta gärna lite om era tidigare/nuvarande  erfarenheter av hund. Vi tar upp intresseanmälningar och försöker sedan i bästa möjliga mån att matcha rätt familj/ person med rätt valp. För oss är det mycket viktigt att våra valpar kommer till rätt hem där de förhoppningsvis får stanna resten av deras liv. Ett hundköp ska vara ett väl genomtänkt beslut och det är viktigt att komma ihåg att man tar ett ansvar för ett till liv för många år framåt. 

För oss är det också mycket viktigt att vi kan utvärdera vår avel och hela tiden försöka göra så bra kombinationer som möjligt. Vi hälsotestar våra avelsdjur vad gäller höftleder och armbågsleder, ögonlyser och kontrollerar knäleder för att i största möjliga mån avla på så friska djur som möjligt. Vid behov kommer vi även att göra  DNA  tester för att undvika att dubblera sjukdomsanlag. Vi ser därför gärna också att ni som valpköpare för både vår och er skull låter röntga höftleder och armbågsleder när hunden är  mellan 15-24 månader gammal. 

För oss är det också viktigt att veta hur det går för våra valpar. Vi vill gärna höra hur det går för dem och bli uppdaterade med någon bild någon gång per år. Vi finns också här som support och delar gärna med oss av våra mångåriga erfarenheter av hundägande och ger tips och råd i den mån vi kan.